Celrà in Reggae - FMCelrà18

Ieeep! Avui les Taxekas i els Taxeks serem a la festassa reggae que organitzen els companys d'Afrikan Warriors SoundSystem a la Torre Desvern, a partir de les 16h! Et deixem més info sobre l'acte!

-----

DILLUNS 30 D'ABRIL - TORRE DESVERN ( CELRÀ ) De 16:00h a 3:00h AFRIKAN WARRIORS SS estarem amb l'equip de so juntament amb els artistes de la escena reggae i hip-hop locals celebrant una jornada de cultura sound system i actuacions en directe per la FM de Celrà. ARTISTES: Actuacions en directe: YUY FMLY ( hip-hop / trap ) NYAH FLAMA ( reggae / hip-hop ) TAXEKS ( grup de percussió ) Sound System corner: AFRIKAN WARRIORS SOUND SYSTEM ( roots,reggae,dub ) MENJAR I SERVEI DE BARRA ENTRADA GRATUÏTA / OPEN AIR

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle