TALLERS de rePERCUSSIÓ 17-18!

Eeeeei!!! Ja són aquí els tallers de percussió d'aquest curs! Després del curs passat, no podem esperar ni un segon més per anunciar-vos els tallers d'enguany! I venim més forts que mai! 3 tallers per a totes les edats, perquè tothom pugui gaudir de la percussió!

-PetiTXKS (de 3r a 6è de primària): cada divendres de 17 a 18 h. Taller de percussió per a infants, on aprenem música i percussió alhora que juguem i ens ho passem bé!

-laMASSAbloco! (adults): cada divendres de 18:30 a 20 h. Taller per a adults on trencar la rutina i crear un ambient de relax post-treball i anti-estrés és el màxim objectiu!

-JOVES (de 12 a 18 anys): cada dilluns de 19 a 21 h. Grup de joves llavors percutives! Nosaltres posem el test, l’aigua i els nutrients, i ells creixen i evolucionen! Grup autogestionat pels participants.

Si vols formar part de la gran família TAXEKS, inscriu-te als tallers del 28 d'agost al 10 de setembre, a la web: https://goo.gl/TE9n2r. La reunió informativa serà el divendres 15 de setembre a les 18 h al Moll de l'Estació!

Envia'ns qualsevol dubte a taxeks@gmail.com

Salut, percussió i TALLERS!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle