IV FESTIVAL BARRUGUET - EIVISSA

Atenció! Després de recuperar-nos de la Festa Major del nostre poble, el cap de setmana del 25 al 28 de maig marxem cap a Eivissa! Concretament cap a Santa Eulària des Riu, per a participar en el IV Festival Barruguet (festival de teatre familiar)! Tres dies de cultura, màgia i diversió per a totes les edats! Trasportarem l'essència taxekera i tots els nostres trastos cap allà per a fer tremolar Eivissa! Compartirem festival amb teatre, titelles, clown, circ, dansa... en un lloc preciós de les Illes Balears! No us vénen ganes d'acompanyar-nos? Pots cercar més informació sobre el festival al seu web (http://festivalbarruguet.com/ca/! Ens veiem per ses illes!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle