6 ANYS DE TAXEKS!

12 de juny de 2010: Com t'imagines TAXEKS d'aquí a 6 anys? M'imagino que difondran i compartiran la percussió per Celrà i els voltants, que tindran prop de 60 persones participant en els tallers de PetiTXKS, laMASSA i PreTXKS, que faran actuacions arreu de Catalunya, i alguna fora, m'imagino que crearan vestuaris nous, que faran molts sopars i intensius per millorar i crear cohesió de grup, m'imagino que tocaran ritmes que mai pensaven que tocarien, que seran capaços de fer coreos genials, que inventaran espectacles i aniran a fires de teatre i música, m'imagino que innovaran i sorprendran... però sobretot m'imagino que no només serà un grup de percussió, també serà una FAMÍLIA, i que l'espurna que va encendre tot això, que l'essència del primer dia, mai s'apagarà...

Celebrem els 6 anys amb el nou vídeo promocional de TAXEKS! Esperem que us agradi tant com ens agrada a nosaltres! Volem agrair a en Martí Navarro per la realització del vídeo, ha quedat genial! El podeu veure a continuació!

6 anys compartint i difonent percussió, somriures, motivació... 6 anys TOCANT els OUS! #TAXEK6

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle