Torna l'AS de rePIQUES, a Vilassar de Mar!

Aquest dissabte torna el concurs solidari amb mes re-precussió de Catalunya! L'AS de rePIQUES, que organitzen els nostres amics i companys SSSTRÈPITS, de Vilassar de Mar! Els TAXEKS ja hi hem participat en dues ocasions, emportant-nos cap a Celrà el Premi ENERGIA (2012 i 2014), i enguany hi tornem a participar amb moltes ganes de percussió, festa i passar-ho bé! I com altres edicions, aquest any també és SOLIDARI! No hi faltis, ens veiem pels carrers de VILASSAR DE MAR fent xerinola!!! Si vols més informació, entra a la web dels Sstrèpits! https://ssstrepits.wordpress.com/as-de-repiques/

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle