Festa Major Celrà 2016

Els TAXEKS i les TAXEKAS estem preparats i preparades per la Festa Major de Celrà 2016!!! Aquest cap de setmana serem pels carrers de Celrà amb tota la nostra família (PetiTXKS, PreTXKS i laMASSA!)! I comencem avui (06.05.16)! Perquè laMASSAbloco! actuarà en una cercavila a les 18:30h, davant del CAP, encetant el pregó! Demà (07.05.16) a les 11h, podreu gaudir dels PetiTXKS a la trobada gegantera! I al vespre, a les 20:30h, els Taxeks farem tremolar el Corretapes (organitzat pel Jovent de Celrà)! Per acabar la Festa amb bon peu, els PreTXKS actuaràn a la pl. de l'Estació a les 11h, el dilluns 9!

Així doncs, des de l'ASSOCIACIÓ TAXEKS t'animem a què no et perdis cap actuació, i sobretot us desitgem: BONA FESTA MAJOR! #FMCelrà16

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle