Laboratori de moviment i percussió

TAXEKS passarà un cap de setmana intensiu treballant els ritmes, coreografies, i altres aspectes del grup al Mas Espolla, l'Animal a l'esquena (Celrà). Durant l'estança realitzarem una trobada intensiva per a realitzar les coreografies del nou treball i comptarem amb l’assessorament artístic i tècnic de l’equip de L’animal. Una de les activitats que més esperem és l'experiment de les noves classes de percussió de la Lu Arroyo (ex-membre de la Cia. Mayumana), una manera diferent d'enfocar la percussió.

Podeu visitar la web de l'Animal a l'esquena, que fan coses super xules!

http://www.lanimal.org/

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle