Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social
  • TAXEKS Percussió

Laboratori de moviment i percussió


TAXEKS passarà un cap de setmana intensiu treballant els ritmes, coreografies, i altres aspectes del grup al Mas Espolla, l'Animal a l'esquena (Celrà). Durant l'estança realitzarem una trobada intensiva per a realitzar les coreografies del nou treball i comptarem amb l’assessorament artístic i tècnic de l’equip de L’animal. Una de les activitats que més esperem és l'experiment de les noves classes de percussió de la Lu Arroyo (ex-membre de la Cia. Mayumana), una manera diferent d'enfocar la percussió.

Podeu visitar la web de l'Animal a l'esquena, que fan coses super xules!

http://www.lanimal.org/


0 vistas