Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social

EL MÉS NOU!

10.19.2019

Ja són 8 festes d'en Bernat Banyut, i cada una és única i irrepetible! I laMASSA estarem allà representant la batalla entre rataMASSES i MASSAmussols! Una gran festa per conèixer i fer poble! Som-hi!

09.28.2019

Els amics i companys d'Afrikan Warriors Sound System munten sempre uns festivals! I en tenen una bona preparada per aquest dissabte! Els TAXEKS no hi faltarem, i aportarem el nostre toc de percussió en la gran festa Reggae!

09.26.2019

Fa uns quants anys que cada divendres es crea un clima familiar de diversió i percussió per a adults: LaMASSA! I tornem amb les piles ben carregades i amb molta percussió a sobre per engegar un nou curs! T'esperem al Moll de Celrà aquest divendres 27, de 19h a 20:30h. Vine a provar-ho sense compromís!

09.20.2019

Torna el BHUM! dels amics de L'Animal a l'esquena, després d'uns quants anys en stand by, i torna amb la mateixa essència, per fer-nos vibrar com als vells temps!

T'esperem al Mas Espolla, per gaudir del millor art en directe!

Please reload

Pròxims actes

Dissabte 28 de setembre, tarda-vespre

Celrà in Reggae - Vol.4

Els TAXEKS serem aportant la nostra percussió al gran festival dels Afrikan Warriors!

Divendres 27 de setembre, 19h

INICI del taller de percussió laMASSA!

Torna laMASSA! El taller on treure tot l'estrès de la feina és el màxim objectiu. I gràcies a la percussió! Ens hi veiem cada divendres de 19h a 20:30h al Moll!

Dissabte 21 de setembre, 19h

TAXEKS al BHUM! 6

Tona el BHUM! de l'Animal a l'esquena, i hi tornem a col·labrorar! Ens veiem al Mas Espolla!

Divendres 22 de setembre, 18:30h

INICI del taller de percussió laMASSA!

Per fi el taller on cada divendres gent impressionant ens reunim per tocar percussió de la bona, desestressar-nos, i compartir un moment genial torna al Moll! No es pot explicar amb paraules el què fem, ho has de viure! T'esperem!

Dijous 27 de setembre, 15:30h

INICI del grup de percussió TAXEKS!

Comencem el nou curs percutiu de la millor manera possible: amb el grup TAXEKS! Vine el dijous a les 15:30h al Moll si tens entre 12 i 18 anys, i experimenta la explosió de percussió, música i alegria! T'esperem!

Divendres 08 de juny, a partir de les 18h

LaMASSA! a l'acte "Cultura per la llibertat"!

El divendres LaMASSAbloco! actuarem a la festa "Cultura per la llibertat" de Celrà, que tindrà lloc a partir de les 18h a la plaça de la Fàbrica! Ens hi veiem!

Dissabte 26 de maig, 16:30h

TAXEKS a la festa comiat de l'Esplai de Celrà!

L'esplai de Celrà celebra la seva cloenda fent una rua esplaiera pel poble, passant epls locals dels grups, i els TAXEKS i les TAXEKES serem animant la festa! Visca l'esplai de Celrà!

1/10

Please reload

LES XARXES SOCIALS!    

  • Instagram - Círculo Blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Facebook - círculo blanco