Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

21.05.2016

Aquest dissabte torna el concurs solidari amb mes re-precussió de Catalunya! L'AS de rePIQUES, que organitzen els nostres amics i companys SSSTRÈPITS, de Vilassar de Mar! Els TAXEKS ja hi hem participat en dues ocasions, emportant-nos cap a Celrà el Premi ENERGIA (2012 i 2014), i enguany hi tornem a participar amb moltes ganes de percussió, festa i passar-ho bé! I com altres edicions, aquest any també és SOLIDARI! No hi faltis, ens veiem pels carrers de VILASSAR DE MAR fent xerinola!!! Si vols més informació, entra a la web dels Sstrèpits! https://ssstrepits.wordpress.com/as-de-repiques/

21.05.2016

Aquest cap de setmana hem estat participant en el concurs Solidari dels Ssstrèpits a Vilassar de Mar, l'AS de rePIQUES, el concurs bianual amb més re-percussió! I vam tenir un "Déjà vu"! Vam guanyar, per 3r cop consecutiu (2012, 2014, 2016), la Fase Energia (premi valorat en 200€)! Això significa que som TRI-CAMPIONS DE LA FASE ENERGIA!!! I en què consisteix la Fase Energia? Una batalla de 6 minuts (3 minuts per grup, alternat en estàtics d'1 minut) on el jurat és el públic, i com fa dos anys, vam competir amb els amics i companys de Beirão Percussió!

I a més ens van donar el premi a l'impacte (premi valorat en 100€)! Encara ho estem flipant...

Volem agrair a tots els que ens donen suport, als Ssstrèpits per l'organització i als amics de Beirão! Que el premi és vostre també!

Us deixem amb el vídeo de les eliminatòries i de la Fase Energia!
https://youtu.be/GYVAzMZf_Wo
https://youtu.be/KX1VyNGN1fI‪

#NoHiSomTotsFaltaLaSilvia‬!

06.05.2016

Els TAXEKS i les TAXEKAS estem preparats i preparades per la Festa Major de Celrà 2016!!! Aquest cap de setmana serem pels carrers de Celrà amb tota la nostra família (PetiTXKS, PreTXKS i laMASSA!)! I comencem avui (06.05.16)! Perquè laMASSAbloco! actuarà en una cercavila a les 18:30h, davant del CAP, encetant el pregó! Demà (07.05.16) a les 11h, podreu gaudir dels PetiTXKS a la trobada gegantera! I al vespre, a les 20:30h, els Taxeks farem tremolar el Corretapes (organitzat pel Jovent de Celrà)! Per acabar la Festa amb bon peu, els PreTXKS actuaràn a la pl. de l'Estació a les 11h, el dilluns 9!


Així doncs, des de l'ASSOCIACIÓ TAXEKS t'animem a què no et perdis cap actuació, i sobretot us desitgem: BONA FESTA MAJOR!
#FMCelrà16

Please reload

Entrades destacades

Reunió informativa TALLERS de rePERCUSSIÓ 17-18!

13.09.2017

1/5
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos!
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle