Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social

LaMASSA! es prepara pel Bernat Banyut!

LaMASSAbloco!, el taller per adults de TAXEKS, estem preparant l'espectacle que farem pel Bernat Banyut d'aquest any, el 14 d'octubre! Les rates i els mussols estan llestos per la batalla! Ens veiem a la Festa d'en Bernat Banyut de Celrà!

Comença el nou taller de percussió "JOVES"!

Aquest dilluns ha començat el nou taller, que inaugurem aquest curs, anomenat "JOVES", on nois i noies de 12 a 18 anys tenen un espai on aprendre música i percussió, crear ritmes i formar un grup des de zero! Molta canya, energia i motivació al primer dia, ha estat brutal! Anima't i vine a provar-ho el pròxim dilluns a les 19 h, que la primera classe és gratüita i sense compromís!

Reunió informativa TALLERS de rePERCUSSIÓ 17-18!

El proper divendres 15 de setembre a les 18h de la tarda tindrà lloc al CPJ "EL MOLL" de Celrà la reunió informativa dels tallers de percussió d'enguany, on l'ASSOCIACIÓ TAXEKS et donarem tota la informació necessària er començar el curs dels tallers! Parlarem de les novetats d'aquest any, l'estructura i l'organització dels tallers, les quotes i els pagaments, entre altres coses! T'esperem aquest divendres a les 18h al moll!