Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social

Inici de laMASSAbloco!

LaMASSA ho peta! Avui ha començat el MegaTaller de laMASSAbloco! Estem amb moltes ganes de seguir treballant amb ells i elles i créixer junts! ​ Vine a provar-ho (si tens més de 12) el dilluns 7 de novembre de 19 a 20:30h al Moll de Celrà! No tens excuses!​ #AixòÉsMASSA! Seguim difonent percussió!

Inici de PetiTXKS!

Els PetiTXKS ja estan apunt! Avui ha començat el taller infantil de Taxeks, i pinta super bé! Son uns cracks! Si tens entre 8 i 12 anys vine a provar-ho el pròxim divendres a les 17h!​ El dilluns 24 començarà laMASSAbloco! (taller per a adults), i en tenim moltes ganes!​ Seguim difonent percussió!

FIET 2016 de Vilafranca de Bonany!

L'any passat vam tenir l'oportunitat de participar a una de les fires més importants i espectaculars de teatre de les Illes! I enguany repetim! Marxem a Mallorca, concretament a Vilafranca de Bonany, on els amics de Sa Xerxa de Teatre organitzen la FIET! Dos dies plens d'actuacions, de percussió, espectacle i màgia!​ Hi ha alguna manera millor de començar la temporada 2016-2017? Ens veiem a ses Illes!​ Si vols més informació et deixem la web oficial de la FIET! Salut! http://fiet.cat/