Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social

Festival CIRC CRIC!

Fa 3 anys van tenir la gran sort de viure una de les millors actuacions de la història de TAXEKS, ens va passar quelcom després d'aquest bolo, ens va canviar alguna cosa dins nostra... i aquest 2016... hi tornarem a ser! Esperem amb moltes ganes que arribi aquest diumenge dia 17 d'Abril per participar a la Fira d'Espectacles i Activitats del CIRC CRIC! Un dia ple de circ i espectacles per a totes les edats a Sant Esteve de Palautordera. Us hi esperem a totes i tots!!!

FIRA D'ENTITATS 2016

Aquest diumenge 10 d'abril, a partir de les 10 del matí al barri vell de Celrà serem a la Fira d'Entitats i Comerciants del poble! Tindrem la nostra paradeta on podràs comprar samarretes, informar-te dels tallers, de totes les activitats, sortides i bolo que fem durant l'any, i moltes sorpreses més! T'ho perdràs?

Carnaval d'Alenyà

Aquest ha sigut el 4rt any que TAXEKS acompanya i anima al carnaval d'Alenyà (poble agermanat amb Celrà)! Un carnaval original que dura tot el dia i amb les cARRÓSses més loques del món! Vam poder estrenar cosetes noves, nous temes, coreos... i va anar genial!