Taxeks Celrà (TXKS Percussió), compartint i difonent la percussió des del 12 de juny, 2010

  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
  • Facebook icono social

Carnestoltes Infantil Celrà (PetiTXKS)

Aquest any els més petits de TAXEKS, els PetiTXKS acompanyaran la Rua de Carnestoltes pels carrers de Celrà! Sortiran de la Plaça de l'església a les 10:30h i arribaran al Cívic on es durà a terme un show d'animació infantil! Així que ja ho saps! Treu la disfressa de l'armari que és Carnestoltes!

Primera actuació PetiTXKS 2016!

Els PetiTXKS (Taller infantil de TXKS) d'aquest curs 2015-2016 van fer la seva primera actuació al CARNESTOLTES INFANTIL de Celrà el passat diumenge 14, i ho van rebentar tot! Pirates, guerrers, pingüins, hippies, dones de la neteja, marios i ninges eren alguns dels personatges que van encarnar els més petits de Taxeks i els seus profes de Taxeks, fent arribar el carnaval a tots llocs!

BOLOS FEBRER 2016!

Aquest febrer venim amb moltes sorpreses per celebrar el Carnestoltes! El diumenge 14 a les 10:30h els PetiTXKS tocaran per primera vegada al Carnestoltes infantil de Celrà! El cap de setmana del 20 i 21 anem al FiPORC de Riudellots de la selva! I el 27 a les 17h acompanyarem a l'Esplai d'Hivern (AJEC) a la rua de Carnaval! Us hi esperem! Gaudiu del Carnestoltes!